Over ons

Over OnsBent u op zoek naar paspoppen, verstelbare paspoppen, etalagepoppen, mannequins, torso’s, armen, benen, pruiken etc. ? Dan zit u aan het juiste adres ! U vindt op www.paspoppen.be een groot assortiment die u kan bestellen. Paspoppen.be is sinds 2010 de meest gekende online-shop en opgewaardeerde site van België.

Wij zijn trendsetter in de beste kwaliteit met gegarandeerd de laagste prijs.

Zelf afhalen? Geen probleem, u bent van harte welkom in ons magazijn 7/7 na afspraak.

Wij zijn telefonisch bereikbaar alle weekdagen van 8 uur tot 22.00 uur op het telefoonnummer +(32) 0477.40.36.25, wij helpen u graag verder.

Verzending? Max 2 werkdagen

Levering ? Met de nodige zorg hebben wij oog voor uw bestelling

Wij lossen het voor u op!

Onze SPECIALITEIT:

Wij hebben een grote diversiteit in paspoppen (dames, heren en kinderpaspoppen) bestaande uit polyform (maw enorm duurzaam materiaal waar men toch speldjes in kan steken) !

Uniek in België: Wij hebben een grote diversiteit in moderne en klassieke paspoppen, allerlei designs en maten) Nog nooit geziene keuze! ! !

U kunt uw paspoppen ook vergoten door onder de hoezen bij te vullen, uniek! Zodanig dat uw paspop altijd de juiste maat heeft.

Van maat 32 t/m 46. Wenst u er meer over te weten, neem dan snel een kijkje op onze paspoppen webshop.

WIJ MAKEN HET VERSCHIL MET DUURZAAM MATERIAAL

Paspoppen: Polyform : Voor mode, snit en naad, enorm sterk materiaal, men kan er spelden inprikken, hoes afneem- en wasbaar !

Met trots kunnen wij U melden dat we leverancier zijn van Tomorrowland, Tuincentrums, Grote Winkelketens, Musea, Partikulieren, Fashion shows, alsook hoofdleverancier in diverse scholen ea…

Neem eens een kijkje in onze beursagenda, wij zijn sinds 7 jaar medestandhouder op het stoffenspektakel in heel Europa, u kan ons ook daar terugvinden waar U uiteraard een paspop kan kopen waarbij wij u met de nodige ervaring en deskundigheid graag een woordje uitleg geven.

Paspoppen.be is een gevestigde adverteerder in Knip Mode, Hobby Handig en andere gerelateerde magazine’s.