Betaalmethodes

Bancontact Maestro

Betalingen via Bancontact zijn gegarandeerd en direct bevestigd.

Visa Card

Dit is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als betalen in de winkel met uw Visa kaart. Als u gaat betalen typt u uw Visa kaartnummer en vervaldatum in. Soms moet u daarna ook nog de laatste drie cijfers intypen die op de achterkant van uw creditcard staan.

Mastercard

Wat u ook van plan bent, met MasterCard bent u altijd financieel flexibel. Overal ter wereld. Want overal waar u het MasterCard logo ziet, bent u welkom met uw MasterCard creditcard. U terecht op meer dan 100.000 adressen. Wereldwijd kunt u op ruim 25 miljoen plaatsen terecht.

KBC betaalknop

Betalingen via KBC betaalknop zijn gegarandeerd en de status is direct beschikbaar. Dit maakt de betaalmethode een uitstekende manier om betalingen ontvangen van Belgische klanten

Belfius Direct Net

Betalingen via Belfius Direct Net zijn gegarandeerd en de status is direct beschikbaar. Dit maakt de betaalmethode een uitstekende manier om betalingen ontvangen van Belgische klanten

SOFORT

SOFORT is een kredietkaart voor Duitse klanten. SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 10 landen beschikbaar.

Overschrijving

Een overschrijving is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen.

iDEAL

iDEAL werkt direct samen met 10 grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot.

PayPal

PayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen in online winkels kunt betalen. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. Ook u kunt eenvoudig lid worden van PayPal door op de knop “Aanmelden” te klikken. Voeg vervolgens uw bankrekening of creditcard toe aan uw PayPal-rekening. Nadat u uw PayPal-rekening heeft gemaakt, kunt u de PayPal-website zowel in het Nederlands als in het Engels weergeven. Dit doet u door in te loggen op uw PayPal-rekening, het tabblad “Profiel” te selecteren, op de link “Taalvoorkeur” te klikken en vervolgens de taal van uw voorkeur te kiezen.

Hoe werkt PayPal?

Betalen met PayPal doet u in een paar stappen:

  • U bestelt een product
  • Kies PayPal als betaalmethode
  • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed.
  • PayPal schrijft het bedrag automatisch af van uw rekeningsaldo of uw creditcard.
  • U ontvangt een bevestiging van uw bank.
  • U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

Contact bij afhaling