Verzending & Bezorging

VERZENDKOSTEN
Voor de verzending van jouw bestelling vragen wij een kleine bijdrage. De hoogte van deze bijdrage, en vanaf welk bedrag wij jouw bestelling gratis versturen, vind je hieronder:

Nederland
Brievenbuspakket: €3,95.
Standaard pakket: €5,75.
Gratis verzending vanaf €50,

België
Brievenbuspakket: €4,50.
Standaard pakket: €7,95.
Gratis verzending vanaf €75,-

AFLEVERING VAN JE BESTELLING
Wanneer je je bestelling op werkdagen vóór 17.00 uur aan ons doorgeeft, wordt deze (indien voorradig) nog dezelfde dag verwerkt en afgegeven aan onze vervoerder DHL*. Zendingen binnen Nederland worden in de regel dan de volgende werkdag (maandag tot en met zaterdag) bij jou aangeboden.  Voor België hanteren wij een levertijd van 1 tot 2 dagen. Voor overige landen verwijzen wij je naar de website van DHL. Doe je je bestelling in het weekend of op een nationale feestdag? Dan wordt jouw bestelling op de eerstvolgende werkdag soor ons verwerkt.

* Poststukken binnen Nederland en brievenbuspakketten naar België worden verstuurd met PostNL.

VOLG JE PAKKETJE
Wanneer DHL jouw bestelling heeft ontvangen, ontvang je per email een track & trace-code waarmee je jouw pakketje kunt volgen. Op de dag van bezorging ontvang je van DHL een bericht met daarin het verwachte aflevermoment. Poststukken en brievenbuspakketten naar België die zijn verzonden met PostNL kunnen helaas (nog) niet worden gevolgd. Heb je vragen over een dergelijke bezorging, neem dan contact met ons op.

ONZE VERVOERDER
Wij versturen onze pakketten hoofdzakelijk met DHL. Zij heeft een beleid waarin zij streeft naar een 100% CO2-neutrale dienstverlening: een klimaatneutrale pakketbezorging zonder extra kosten voor verzenders en ontvangers. DHL investeert dan ook fors in de verduuzaming van hun wagenpark en distributiemiddelen.

In voorkomende gevallen, bijvoorbeeld bij briefpost of in het geval van storingen bij DHL, maken wij gebruik van PostNL.